Over Kina

Kina is een fotostockburo op het gebied van natuur, cultuurhistorie, reizen, recreatie en natuurbeleving. Wij hechten sterk aan kwalitatief hoogstaande beelden en werken met een selecte groep professioneel werkende fotografen.

Kina is opgericht in 1997 door een groep natuurfotografen in samenwerking met het destijds bekende fotobureau Kippa, na enige jaren onderdeel van Kippa en later ANP te zijn geweest werd Kina in 2003 een volledig zelfstandig bedrijf.

Beeldbank

In onze beeldbank kunt u zoeken in het complete archief en direct beelden aanschaffen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een zoekopdracht bij ons te plaatsen, wij sturen u dan een zichtzending of we zetten de selectie voor u klaar in onze beeldbank. Zoekopdrachten zijn vrijblijvend en kosteloos. Mocht u iets niet kunnen vinden dan helpen we u graag met zoeken. Als we er onverhoopt niet in slagen om een geschikt beeld te vinden beschikken we over een uitgebreid netwerk van fotografen en contacten om alsnog een beeld voor u te vinden. Onze fotografen zijn tevens beschikbaar voor opdrachtfotografie, zowel voor kleine opdrachten als voor langlopende projecten.

Archiefbeheer

Naast haar activiteiten als stockburo is KINA gespecialiseerd in het beheren en ontsluiten van beeldarchieven. Wij hebben een oplossing voor elk archief, of het nou gaat om een online beeldbank voor gratis publiciteitsmateriaal of om een afgeschermde beeldbank die slechts toegankelijk is voor een selecte groep gebruikers, alles is mogelijk. Wij zijn uiteraard altijd bereid om mee te denken over een geschikte oplossing die past bij uw bedrijf of organisatie.